Официален личен сайт на

Цветан Василев

Интервю с Цветан Василев на живо в YouTube: 14 юни 2018 г., 12 часа българско време

11.06.2018

В четвъртък, 14 юни 2018 г., от 12 часа българско време, Цветан Василев ще гостува в онлайн предаването "Най-добрите" с Георги Станков. Интервюто може да гледате на живо в YouTube на този адрес, който ще бъде активен в уречения час: https://www.youtube.com/watch?v=41gmyPIKt90

 

Повече за събитието може да научите във Фейсбук, Google+ и Туитър.

 

14 юни не е дата, лишена от символика! На 13 юни 2014 г. трима невинни мъже бяха арестувани под претекст, че готвели убийството на Делян Пеевски, а офиси на фирми близки до Цветан Василев бяха буквално рейдвани от над 50 следователи, специални части и полицейски кучета като част от сценарий да се създаде изкуствена паника у вложителите на КТБ. Зависими медии не пропуснаха да направят внушения, че Цветан Василев е "поръчител" на "убийството" и да предават рейда на живо. На 14 юни 2014 г. корицата на в. Телеграф гласеше: "Шефът на КТБ поръчал Делян Пеевски. Трима в ареста". Въпреки че съдът не намери доказателства за престъпление, прокуратурата продължи да твърди, че аргументите й са неоспорими. Много по-късно главният прокурор Цацаров съобщи, че е направил грешка. За 4 дни, обаче, 20% от активите на КТБ бяха изтеглени. Тъй като БНБ отказа да предостави ликвидна помощ на КТБ, ръководството на банката беше принудено да поиска специален надзор.

 

Какво се случи? Защо? Можеше ли да бъде предотвратено?

 

Отговорите на тези въпроси видимо притесняват много хора. Само за два дни, тийзърът на интервюто имаше над 10 000 гледания във Фейсбук. Ето защо, беше свален принудително, тъй като "бдителни граждани" са го докладвали като спам. Същите граждани са докладвали и линка към събитието в Google+ като unsafe (несигурен).

 

Може да се запознаете с гледната точка на автора на предаването "Най-добрите" по повод на тази провокация тук!

 

Може, също така, да гледате забранения тийзър тук!

» Всички новини

Свали като PDF